Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέτυχε το στόχο χρηματοδότησης το The Good Life του Swery65

*
Παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις, το The Good Life του Hidetaka Suehiro, γνωστού και ως Swery65, η κατόρθωσε να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό χρηματοδότησης, μέσω της σχετικής καμπάνιας στο Kickstarter. Tο σενάριο περιστρέφεται γύρω από τη Naomi, μια φωτογράφο που ζει σε μεγαλούπολη και οραματίζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Μετακομίζει σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας και ενώ αρχικά νομίζει ότι έχει βρει τον παράδεισό της, τελικά διαπιστώνει ότι μισεί το μέρος όσο κανένα άλλο. Χρησιμοποιώντας τις ικανότητές της ως φωτογράφος, θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Όπως η κατάθλιψη και ο αλκοολισμός δεν την αφήνουν να προχωρήσει.

Το trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, επικεντρώνεται κυρίως στα αρνητικά του καπιταλισμού, όμως στο τέλος υπόσχεται φονο και μια πόλη που οι κάτοικοί της μεταμορφώνονται σε ζώα.  Σύμφωνα με τους developers, η Naomi θα ανακαλύψει όλες τις μορφές που μπορεί να πάρει. Είτε θα μεταμορφώνεται σε γάτα σκαρφαλώνοντας σε δέντρα, είτε σε σκύλο που ακολουθεί οσμές και κολυμπάει σε λίμνες και ποτάμια. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*